Doniraj

Doniraj

Kaj počnemo v letu 2021 in kako nas lahko podprete

V letu 2021 načrtujemo izvedbo različnih aktivnosti, ki prispevajo k družbeni preobrazbi v brezogljično prihodnost. Ključne aktivnosti bodo:

  • Izvedba »Dnevov EIT Climate-KIC v Sloveniji«, ki bodo potekali junija 2021 v Ljubljani, Mariboru in Ptuju. Namenjeni bodo vzpostavljanju partnerstev in seznanitvi zainteresiranih javnosti z EU politikami in spodbudami v pravkar začeti finančni perspektivi EU. Trije dogodki bodo naslovili teme brezogljičnih stavb, krožnega gospodarstva in biodiverzitete/sonaravnih rešitev.
  • Začetek izdajanja rednega novičnika na temo podnebnih sprememb in objava spletne strani
  • Aktivno vzpostavljanje projektnih partnerstev za vpeljavo inovativnih sistemskih in pilotnih rešitev
  • Izvedba Climathona 2021 v Sloveniji
  • Promocija podnebnih vprašanj in EIT Climate-KIC partnerstva na strokovnih in drugih dogodkih doma in v tujini

Za izvajanje aktivnosti EIT Climate-KIC HUBa prejmemo letno manjša sredstva s strani nosilca mreže, delno pa aktivnosti pokrivamo z lastnimi sredstvi in sredstvi partnerjev/donatorjev.

Vabimo vas, da naše aktivnost podprete s sponzorskimi ali donatorskimi sredstvi. Pri tem vam lahko nudimo prisotnost v naslednjih komunikacijskih aktivnostih:

  • Objava logotipa vašega podjetja na novi spletni strani EIT Climate-KIC Slovenija HUB v rubriki »Naše delovanje podpirajo« (www.climatehub.si, objava strani v drugi polovici maja)
  • Objava logotipa v vsaki številki in enega članka na leto v novičniku EIT Climate-KIC Slovenija HUBa (prva številka izide konec maja, izhajal bo štirikrat letno)
  • Objava vašega logotipa na vsem promocijskih materialih, povezanih s Hubom (vabila, plakati, video, socialna omrežja ipd.) in na dogodkih samih.

Sredstva zbiramo na poslovnem računu eZavoda, Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj (Davčna številka 46683518), številka SI5610100-0038095775 z namenom »ZA PODNEBJE«..

Za več informacij smo na voljo na matjaz@ezavod.si ali na 041-770-676 (Matjaž Gerl).

Translate »